Alt indenfor El installationer

Hos KOMBOEL er vi autoriseret el installatører og vi tilbyder alt indenfor el installationer til private, erhverv og boligforeninger. Du kan henvende dig til os med alt fra installation og reparation af lampeudtag til større projekter såsom renovering og modernisering af alle el-installationer i hjemmet.
Vores kompetente elektrikere beskæftiger sig med et bredt udvalg af installationsopgaver, lige fra tilslutning af stikkontakter til de mere avancerede opgaver.

Vores el installatør udfører blandt andet:

  • Installation af dørtelefoner
  • Opsætning af LED belysning
  • Fejlfinding på el-installationer
  • Opsætning af netværk
  • Opsætning af HFI/HPFI-afbryder
  • Tilslutning af hårde hvidevare
  • Opsætning af el-tavle


Renovering og modernisering af din el installation

Står du overfor en renovering af huset eller en modernisering af din el-installation, så anbefaler vi at du får tilset alle dine el installationer af vores el installatør. Hvis du er i gang med at bygge nyt, så anbefaler vi at du tænker el installationer med i dit nybyggeri, der findes nemlig et rigtig bredt udvalg af el installationer, belysningsformer, stikkontakter og afbrydere.


Det kan være svært at vælge lige netop det der passer til dit behov, og derfor står vi mere end gerne klar til at rådgive og vejlede dig, så du får det ønskede resultat.
Hvis du bor i et ældre hus, så er det en god idé at få en autoriseret el installatør til at lave en vurdering af din el, da et el tjek giver dig en afklaring omkring hvad du skal have lavet af el installationer i dit hus.


En optimering af dine el installationer vil også på længere sigt nedsætte forbruget samt øge husets værdi. Vi identificerer nemt gamle installationer der burde moderniseres eller som er direkte ulovlige og derfor burde udbedres.


Hvis du lader os gennemgå dit system så giver vi et uforpligtende tilbud på moderniseringen af din el installation og du vil i samme omgang kunne spare penge ved at få udbedret fejl og ulovlige installationer.

Vores el installatør sætter en stor ære i at yde en god service og levere et kvalitetsarbejde, derfor overholder vi også altid vores aftaler.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud om din el installation

Er du i tvivl om dine el installationer overholder kravene? Så giv os et kald, så tager vores el installatør gerne en snak med dig om dine behov og udarbejder et eller flere løsningsforslag der opfylder dem bedst muligt.
Kontakt os gerne via formularen her på siden. Eller giv os et kald på 26 25 11 74