El-installationer skal udføres af en aut. elektriker

Hvis du er i tvivl om hvor meget eller hvor lidt el du selv må lave i din bolig, så er det som udgangspunkt altid bedst at få en autoriseret elektriker til at fixe din el. På den måde er du sikker på at du ikke gør noget forkert, samt at alle lovkravene i forhold til el installationerne bliver overholdt.

Vi har som elektriker over 10 års erfaring inden for el, du kan derfor forvente kvalitetssikret løsninger som er skræddersyet til dine behov.

Så uanset hvilken opgave du måtte stå overfor, om det er en mindre opgave, en større renovering eller et nybyggeri - så er vores elektriker altid klar til at hjælpe dig med de udfordringer du måtte have.

Vi kan løse alt indenfor el-arbejde i Stor København, ingen opgave er for lille eller for stor til vores team.

Vi tilbyder løsninger indenfor bl.a:


Din Elektriker i København og omegn

Vi servicere primært privat og erhvervskunder i København og omegn, vi holder os opdaterede omkring den nyeste viden indenfor vores branche, så du altid er sikret kompetent rådgivning og de bedste løsninger til dit projekt.


Så hvis du står med fx et nybyggeri, vil vi altid anbefale dig at have en el-installatør med på sidelinjen, så der ikke opstår uforudsete problemer og på den måde sikrer du dig at der er tænkt over alle detaljerne i dit projekt.


Vores mål er at blive din foretrukne el-installatør i København og omegn, derfor er du som kunde altid i fokus, og vi forventningsafstemmer fra starten - og alle tidsfrister og aftaler vil derfor blive overholdt.


Kontakt din foretrukne el-installatør i København i dag

Der er ikke de opgaver vi ikke kan løse ved KOMBOEL, så har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring din El er du mere end velkommen til at kontakte os på 26 25 11 74 eller på mail: kontakt@komboel.dk