El arbejde udført af professionelle elektriker

Står du og mangler en autoriseret el-installatør i København? Hos KOMBOEL går kvalitet og service hånd i hånd. Vi møder altid op med et smil, og sørger for at opfylde alle dine forventninger.

Vi forlader aldrig stedet før vi er 100% sikre på, at alt vores el arbejde fungerer optimalt. Vi er grundige i vores el arbejde, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. På den måde er du sikret et holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Hos KOMBOEL får du el arbejde udfører af kvalitetsbevidste elektriker, vi har mere end 10 års erfaring med el arbejde vi er derfor i stand til at tilbyde en række forskellige løsninger til dig, såsom:

  • El-installationer
  • Renovering af gamle el-installationer
  • El-installationer og rådgivning til nybyg
  • Installation af dørtelefoner
  • Reparationer af dørtelefoner


Skulle det ske at du har en speciel forespørgsel som ikke passer til ovenstående, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med hvilket som helst el arbejde, du måtte have til os. Vi har en bred vifte af kompetencer inden for el arbejde. 

El arbejde med passion for fremtidssikrede el installationer

Forkerte elinstallationer er farlige, og kan forårsage brand. Vi anbefaler derfor altid, at du overlader dit el arbejde til eksperterne. Vælg en el installatør i København, som aldrig går på kompromis med kvaliteten af arbejdet.


Vi er af den overbevisning at en aftale er en aftale, og ikke bare endnu en ordre i kalenderen. Du skal kunne regne med din el installatør, og det kan du altid hos os.

Kontakt KOMBOEL i dag, hvis du skal have udført noget el arbejde

Skal du bruge en el installatør i København til dit kommende el arbejde? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 26 25 11 74, eller skrive til os på: kontakt@komboel.dk